Rhubarb Negroni med Bareksten Botanical Gin er en frisk og deilig hvit Negroni med masser av spennende smaker. Gode råvarer gir gode drinker.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Tidløse glass fra Nachtmanns serie Highland. Glassene passer like fint til vann som til whisky eller Negroni. Glassene har forskjellige mønster, som en ekstra flott detalj. Diameter: 8,2 cm.
Høyde: 10,2 cm. Tåler oppvaskmaskin.
Dette glasset heter Spey, oppkalt etter den skotske elven med samme navn som er av stor betydning for whiskyproduksjonen i landet. Formen på glasset er egnet for whisky, men også for andre drinker som rom og konjakk eller drikke som Black Russian, Negroni, og sour.
Glasset kommer i en 2-pakning. Volum: 29,5 cl
Rhubarb Negroni med Bareksten Botanical Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 2 cl Bareksten Botanical Gin
- 2 cl Avezza Vermouth di Torino Bianco
- 2 cl Luxardo Bitter Bianco
- 1 dæsj Luxardo Rhubarb Bitters
- Rabarbra
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og bitter
- Rør i ca 20 sekunder
- Ha i rabarbra. Her har vi brukt frossen rabarbra, rett fra fryseren
Likte du denne oppskriften på Rhubarb Negroni med Bareksten Botanical Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.