Negroni med Monkey 47 - ingredienser

Negroni med Monkey 47

En Negroni med Monkey 47 er en smaksbombe. Her er det så mange smaker å leke med. Dette ble en kraftig, smakfull og nydelig kombinasjon.

Denne Negronien er et tydelig eksempel på hvor forskjellig Negroni blir om du bytter vermut og bitter. På grunn av at Cocchi Rosa Americano og Select Bitter Aperitivo begge er produkter med litt mer sødme, påvirker det smaken. Vi synes i alle fall at dette ble utrolig godt. Det kommer rett og slett an på din smak og hva du føler for i dag.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Uten at det koster deg noe ekstra.

Negroni med Monkey 47

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør forsiktig i glasset så det blander seg godt.
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
En Negroni med Monkey 47 er en smaksbombe. Her er det så mange smaker å leke med. Dette ble en krafig, smakfull og nydelig kombinasjon.

Likte du Negroni med Monkey 47? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.