Negroni med Kimerud Wild Grade Gin

Negroni med Kimerud Wild Grade Gin

Del med andre ginteresserte:

Negroni med Kimerud Wild Grade Gin er en drink med mange smaker. Her har du bitterhet og sødme hånd i hånd, og mye urter fra ginen.

Vi har brukt dehydrert appelsinskive som garnityr, noe som som gir en litt annen dybde på smaken. Du kan også bruke appelsinskall, det blir en litt friskere smak i så fall.

Negroni med Kimerud Wild Grade Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og Campari
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med et par skiver dehydrert appelsin.
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
(Visited 1 times, 1 visits today)
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.