Negroni med Kimerud Wild Grade Gin

Negroni med Kimerud Wild Grade Gin

Del med andre ginteresserte:

Negroni med Kimerud Wild Grade Gin er en drink med mange smaker. Her har du bitterhet og sødme hånd i hånd, og mye urter fra ginen.

Vi har brukt dehydrert appelsinskive som garnityr, noe som som gir en litt annen dybde på smaken. Du kan også bruke appelsinskall, det blir en litt friskere smak i så fall.

Negroni med Kimerud Wild Grade Gin

Nøkkelord: Negroni

Beskrivelse

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og Campari
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med et par skiver dehydrert appelsin.
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.