Negroni med Hiernagla Værbitt Motbør Gin

Negroni med Hiernagla Værbitt Motbør Gin

En Negroni med Hiernagla Værbitt Motbør Gin kan lett bli veldig bitter. Dette er fordi Hiernagla Værbitt Motbør Gin inneholder malurt og kassia. Vi valgte derfor en bitter med litt sødme, og en vermut som heller ikke er utpreget bitter. Resultatet er en godt balansert Negroni hvor bitterheten fortsatt er godt til stede.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Negroni med Hiernagla Værbitt Motbør Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Negroni med Hiernagla Værbitt Motbør Gin, Dolin Vermouth de Chambéry Rouge og Luxardo Bitter Rosso gir en godt balansert drink.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.