En Monkey 47 Barrel Cut Gin med ingefærøl, sitronskall, og mynte er en av disse drinkene hvor resultatet blir større enn summen av ingrediensene. Monkey 47 Barrel Cut Gin er en fantastisk god fatlagret gin. En ginger ale setter en god smak uten å ta vekk for mye av de subtile smakene i denne ginen.
Monkey 47 Barrel Cut Gin med ingefærøl
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i noen mynteblader som du gir en lett dask for å få frem smaken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.