Monkey 47 Barrel Cut Gin med ingefærøl

Monkey 47 Barrel Cut Gin med ingefærøl

Del med andre ginteresserte:

En Monkey 47 Barrel Cut Gin med ingefærøl, sitronskall, og mynte er en av disse drinkene hvor resultatet blir større enn summen av ingrediensene. Monkey 47 Barrel Cut Gin er en fantastisk god fatlagret gin. En ginger ale setter en god smak uten å ta vekk for mye av de subtile smakene i denne ginen.

Monkey 47 Barrel Cut Gin med ingefærøl

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i noen mynteblader som du gir en lett dask for å få frem smaken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.