Malfy Gin Con Limone og Tonic med Amalfi sitron

Malfy Gin Con Limone og Tonic med Amalfy sitron

Del med andre ginteresserte:

Malfy Gin Con Limone og Tonic med Amalfy sitron er veldig godt. Kan det bli for mye sitron? tenker du. Svaret er at i dette tilfellet er det ikke et problem. Når man allerede har en deilig sintronbasert gin, så skader det ikke å tilsette litt skall fra en Amalfy sitron når de er i sesong.

Malfy Gin Con Limone og Tonic med Amalfi sitron

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.