Killer in Red no2 med Amrat Nilgiris Indian Dry Gin

Killer in Red no2

Killer in Red no2 er en variasjon av originalen. Du får bitternoter og sødme. Dette er en cocktail med styrke, både i smak og alkoholinnhold. Det holder definitivt med en!

Dette er en cocktail du kan like om du liker Negroni, litt pirrende sødme, sitrusnoter og Luxardo sine cocktailkirsebær. Litt jobb er det, men det er virkelig verdt det. Lek gjerne med blandingsforholdet.

Cocktailen har selvsagt sin inspirasjon, og var nok definitivt tenkt laget med Campari, som har denne reklamefilmen som denne cocktailen er inspirert av.

Historien bak Killer in Red.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Luxardo Maraschino Cherries
174,00

Italienske cocktailbær uten stilk. Bærene ligger i lake med god fyldig smak av syrlige bær og bittermandel. Luxardo Maraschino Cherry er perfekt i drinker. 400 gram.

Kjøp nå *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Killer in Red no2

Nøkkelord: Andre

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et glass sammen med vann og la det stå så glasset blir helt kaldt.
  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall, skjær til skallet dersom du vil gjøre det ekstra lekkert.
  • Finn frem en cocktailpinne og gjør den klar med sitronskall og kirsebær på.
  • Finn frem et røreglass.
  • Tilsett gin, vermut, og bitter, appelsinlikør og en halv barskje med sirupen fra Luzardo Cocktail kirsebærene.
  • ha i 5-6 isbiter og rør i ca 20 sekunder til du kjenner røreglasset er blitt kaldt og dugger.
  • Tøm ut vannet av glasset og rist det ut.
  • Sil cocktailen over i glasset.
  • Pynt med den ferdige cocktailpinnen og nyt drinken din!
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Killer in Red no2 er en variasjon av originalen. Du får bitternoter og sødme. Dette er en cocktail med styrke, både i smak og alkoholinnhold.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.