Killer in Red no2 er en variasjon av originalen. Du får bitternoter og sødme. Dette er en cocktail med styrke, både i smak og alkoholinnhold. Det holder definitivt med en!
Dette er en cocktail du kan like om du liker Negroni, litt pirrende sødme, sitrusnoter og Luxardo sine cocktailkirsebær. Litt jobb er det, men det er virkelig verdt det. Lek gjerne med blandingsforholdet.
Cocktailen har selvsagt sin inspirasjon, og var nok definitivt tenkt laget med Campari, som har denne reklamefilmen som denne cocktailen er inspirert av.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Italienske cocktailbær uten stilk. Bærene ligger i lake med god fyldig smak av syrlige bær og bittermandel. Luxardo Maraschino Cherry er perfekt i drinker. 400 gram.
Killer in Red no2
Beskrivelse
Ingredienser
- 2 cl Amrut Nilgiris Indian Dry Gin
- 2 cl Cinzano Bianco
- 2 cl Martini Riserva Speciale Bitter
- 1 cl Cointreau
- 0,5 barskje Sirup av Luxardo Cocktail Cherry
- 1 Sitronskall
- 1 Luxardo Maraschino kirsebær
Dette trenger du
- Amrut Nilgiris Indian Dry Gin
- Cinzano Bianco
- Martini Riserva Speciale Bitter
- Sitron
- Luxardo Maraschino kirsebær
- Cointreau eller en annen appelsinlikør
- Isbiter
- Potetskreller
- Rocks-glass
- Målebeger
Slik går du frem
- Ha noen isbiter i et glass sammen med vann og la det stå så glasset blir helt kaldt.
- Vask frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell ca 5cm med skall, skjær til skallet dersom du vil gjøre det ekstra lekkert.
- Finn frem en cocktailpinne og gjør den klar med sitronskall og kirsebær på.
- Finn frem et røreglass.
- Tilsett gin, vermut, og bitter, appelsinlikør og en halv barskje med sirupen fra Luzardo Cocktail kirsebærene.
- ha i 5-6 isbiter og rør i ca 20 sekunder til du kjenner røreglasset er blitt kaldt og dugger.
- Tøm ut vannet av glasset og rist det ut.
- Sil cocktailen over i glasset.
- Pynt med den ferdige cocktailpinnen og nyt drinken din!
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.