Gin Tonic med Kimerud Botanisk Gin

Gin Tonic med Kimerud Botanisk Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin Tonic med Kimerud Botanisk Gin er naturligvis full av botanikk. Her har vi ikke bare brukt sitronskallet som er så vanlig i en Gin og Tonic. Vi bokstavelig talt klasker til med både mynte og basilikum i tillegg. Fever-Tree Premium Indian Tonic Water binder det hele sammen.

Gin Tonic med Kimerud Botanisk Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i 4-5 einebær og sitronskallet
  • Klipp av 1-2 blader med basilikum og mynte. Gi de et lett dask før du legger de på toppen av isen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.