Gin og Tonic med Resept XVII Gin

Gin og Tonic med Resept XVII Gin

Gin og Tonic med Resept XVII Gin fra Det Norske Brenneri kan absolutt anbefales. Her er det MYE og flotte smaksnoter. Her får du tips til tonic og garnityr.

Fentimans Connoisseurs Tonic passer strålende, og sitron og basilikum plukker opp mye godsmak. Du må rett og slett også legge merke til humoren på flasken; Benyttes ansvarsfullt – og oppbevares tilgjengelig. (-:

Gin og Tonic med Resept XVII Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Skrell av ca 5cm sitronskall
  • Vri sitronskallet over drinken for å få ut oljene før du setter skallet ned i drinken
  • Ta en dusk basilikum, gi den et lite dask så du får frem duftene. Dander den lett på toppen av GT'en din.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.