Gin og Tonic med Resept XVII Gin fra Det Norske Brenneri kan absolutt anbefales. Her er det MYE og flotte smaksnoter. Her får du tips til tonic og garnityr.
Fentimans Connoisseurs Tonic passer strålende, og sitron og basilikum plukker opp mye godsmak. Du må rett og slett også legge merke til humoren på flasken; Benyttes ansvarsfullt – og oppbevares tilgjengelig. (-:
Gin og Tonic med Resept XVII Gin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Skrell av ca 5cm sitronskall
- Vri sitronskallet over drinken for å få ut oljene før du setter skallet ned i drinken
- Ta en dusk basilikum, gi den et lite dask så du får frem duftene. Dander den lett på toppen av GT'en din.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1