Gin og Tonic med Hendricks Amazonia Gin

Gin og Tonic med Hendricks Amazonia Gin

Gin og Tonic med Hendricks Amazonia Gin er ulikt alt annet. Fruktig og eksotisk, kraftig på smak og med spennende toner av ananas.

Garnityret er også ananasblader, nappet ut av kronen på frukten. Og et par skiver agurk. Begge deler henter frem spennende smaker fra ginen og gjør inntrykket komplett.

Gin og Tonic med Hendrick’s Amazonia Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Pynt med

  • Agurk
  • Ananasblader

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Skjær et par-tre skiver av agurken og napp et par-tre blader ut av kronen på ananasen du vil bruke og legg det i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

2 comments

  1. Hei vet dere om vinmonopolet har tenkt til å ta inn Hendrick’s Amazonia Gin

    1. Hei Ole-Petter,

      Neste polslipp er i mai måned. Så langt vet vi bare om én gin som kommer da. Det blir sikkert flere. Følg med! 🙂

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.