Gin og Tonic med Hayman's Sloe Gin

Gin og Tonic med Hayman’s Sloe Gin

Denne versjonen av en Gin og Tonic med Hayman’s Sloe Gin er frisk og fruktig. Bareksten Premium Elderflower Tonic Water og sitronskall er perfekt til denne ginen.

Smaken av Hayman’s Sloe Gin er fruktig og et sted mellom slåpebær og kirsebær i smaken. Med hyllebær og duften av sitron til er det bare å glede seg til en fruktig og sommerlig opplevelse. Takket være den lave alkoholprosenten i slåpegin er dette en Gin og Tonic med bare 2/3 av alkoholmengden i en vanlig G&T.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Hayman’s Sloe Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset. Dersom du ønsker mer sitronsmak kan du vri skallet over glasset først.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Denne versjonen av en Gin og Tonic med Hayman's Sloe Gin er frisk og fruktig. Bareksten Premium Elderflower Tonic Water og sitronskall er perfekt til denne ginen.

Likte du denne oppskiften på en Gin og Tonic med Hayman’s Sloe Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.