Gin og Tonic med Harahorn Orange Dry Gin

Gin og Tonic med Harahorn Orange Dry Gin

I denne versjonen av en Gin og Tonic med Harahorn Orange Dry Gin har vi gått for de rene, klare smakene. Ginen har mye deilig sitrus, appelsin og kanel. Double Dutch Skinny Tonic Water tilfører litt bitterhet uten å forstyrre. Dehydrert appelsin ser ikke bare flott ut, men runder av smakene litt.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Harahorn Orange Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Stikk et par skiver dehydrert appelsin i glasset sammen med en kvast rosmarin
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I denne versjonen av en Gin og Tonic med Harahorn Orange Dry Gin har vi gått for de rene, klare smakene. Tonicen tilfører litt bitterhet.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.