Gin og Tonic med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin Er en nydelig og uvanlig Gin og Tonic. Her kommer kaffe og kakao tydelig frem. Appelsinskall er perfekt som garnityr!
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Bevegelig blad som gjør skrellingen lettere. Softgrip skaft. Tåler oppvaskmaskmaskin.
Gin og Tonic med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Fyll glasset med isbiter
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset. Dersom du ønsker mer smak kan du vri skallet over glasset først.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.