Gin og Tonic med Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus

Gin og Tonic med Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus

Del med andre ginteresserte:

Denne utgaven av Gin og Tonic med Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus er noe jeg vil kalle en hyllest til ginen. Denne ginen smaker nemlig fantastisk godt sitrus. Med nøytrale Bareksten Sugar Free Indian Tonic Water og litt sitronskall blir dette himmelsk godt.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Denne utgaven av Gin og Tonic med Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus er noe jeg nesten vil kalle en hyllest til ginen. Himmelsk godt er det!

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.