Gin og Tonic med Amrut Nilgiris Indian Dry Gin

Gin og Tonic med Amrut Nilgiris Indian Dry Gin

I denne utgaven av en Gin og Tonic med Amrut Nilgiris Indian Dry Gin har vi brukt Fever-Tree Aromatic Tonic Water. I kombinasjon med en limebåt blir dette en frisk og god G&T.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Amrut Nilgiris Indian Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær av en pen båt og legg den til side. Vil du ha mer limepreg på drinken legger du den i med en gang.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg limebåten i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I denne utgaven av en Gin og Tonic med Amrut Nilgiris Indian Dry Gin har vi brukt Fever-Tree Aromatic Tonic Water. I kombinasjon med en limebåt blir dette en frisk og god G&T.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.