Negroni med Fjæra Gin

Negroni med Fjæra Gin

Del med andre ginteresserte:

Negroni med Fjæra Gin er et spill med smaker. Vi har spilt på ingrediensene i ginen og lekt med blandingsforhold. Dette ble en virkelig annerledes og god Negroni.

Sammen med Fjæra Rosé Gin har vi brukt Marka Bitter, søt rød vermut fra Padró og Co. og Bareksten Aromatic Bitters med Rabarbra gir deg en litt annen og utrolig smakfull vri på en Negroni. Fjæra gin inneholder rabarbra, så denne bitteren passer veldig godt til.

Negroni med Fjæra Gin

Nøkkelord: Negroni

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en pen strimmel av skallet med potetskrelleren.
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og Bareksten Bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.