Negroni med Fjæra Gin

Negroni med Fjæra Gin

Negroni med Fjæra Gin er et spill med smaker. Vi har spilt på ingrediensene i ginen og lekt med blandingsforhold. Dette ble en virkelig annerledes og god Negroni.

Sammen med Fjæra Rosé Gin har vi brukt Marka Bitter, søt rød vermut fra Padró og Co. og Bareksten Aromatic Bitters med Rabarbra gir deg en litt annen og utrolig smakfull vri på en Negroni. Fjæra gin inneholder rabarbra, så denne bitteren passer veldig godt til.

Negroni med Fjæra Gin

Nøkkelord: Negroni

Beskrivelse

Ingredienser

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en pen strimmel av skallet med potetskrelleren.
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og Bareksten Bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.