I denne varianten av en Gin og Tonic med Hendrick’s Lunar Gin har vi brukt Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Hvis du kjenner de andre Hendrick’s ginene fra før, så skjønner du dermed kanskje av Lunar varianten smaker litt mer enn de andre. Her har vi brukt hjemmedyrkede minagurker som garnityr.
Resultatet er en floral Gin og Tonic som allikevel har de typiske kjennetegnene for Hendrick’s.
Gin og Tonic med Hendrick’s Lunar Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Hendrick’s Lunar Gin
- 8 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- Agurk
Dette trenger du
Pynt med
- Agurk
Slik går du frem
- Vask og tørk agurken
- Skjær av en bit av agurken, helst uten å få med frøene. (Frøene gir mer smak, så da blir det fort for mye agurk.)
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i agurken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1