Gin og Tonic med Hendrick's Lunar Gin

Gin og Tonic med Hendrick’s Lunar Gin

I denne varianten av en Gin og Tonic med Hendrick’s Lunar Gin har vi brukt Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Hvis du kjenner de andre Hendrick’s ginene fra før, så skjønner du dermed kanskje av Lunar varianten smaker litt mer enn de andre. Her har vi brukt hjemmedyrkede minagurker som garnityr.

Resultatet er en floral Gin og Tonic som allikevel har de typiske kjennetegnene for Hendrick’s.

Gin og Tonic med Hendrick’s Lunar Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk agurken
  • Skjær av en bit av agurken, helst uten å få med frøene. (Frøene gir mer smak, så da blir det fort for mye agurk.)
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i agurken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.