Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin

Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin

Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin er en nydelig cocktail med fire forskjellige ingredienser. Felles for de alle er appelsin. Fargen er helt fantastisk! Ønsker du litt mindre sødme kan du ha i en dråpe av The Bitter Truth Orange Bitters.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene, er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Barskje fra Vacu Vin
157,00

Vacu Vin Barskje er et uunnværlig redskap for enhver hjemmebar og for alle som elsker å blande drinker. Med denne allsidige skjeen kan du enkelt røre og smake på cocktailkreasjonene dine, slik at du kan oppnå den perfekte smaksbalansen i hver drink. Skjeens design er både elegant og funksjonell, noe som gjør den til et stilig tilskudd til barutstyret ditt.


  • Et must i enhver bar
  • Bra til røring & smak av cocktail
  • Elegant og funksjonelt design


Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin

Nøkkelord: Andre

Slik går du frem

  • Ha vann og isbiter i glasset du skal bruke så det blir kaldt.
  • Ha alle ingrediensene i en shaker og rør til drinken er kald.
  • Sil cocktailen over i glasset.
  • Som garnityr bruker du for eksempel et fruktskall som passer til ginen.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Likte du denne oppskriften på Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.