Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin er en nydelig cocktail med fire forskjellige ingredienser. Felles for de alle er appelsin. Fargen er helt fantastisk! Ønsker du litt mindre sødme kan du ha i en dråpe av The Bitter Truth Orange Bitters.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene, er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Vacu Vin Barskje er et uunnværlig redskap for enhver hjemmebar og for alle som elsker å blande drinker. Med denne allsidige skjeen kan du enkelt røre og smake på cocktailkreasjonene dine, slik at du kan oppnå den perfekte smaksbalansen i hver drink. Skjeens design er både elegant og funksjonell, noe som gjør den til et stilig tilskudd til barutstyret ditt.
- Et must i enhver bar
- Bra til røring & smak av cocktail
- Elegant og funksjonelt design
Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Slik går du frem
- Ha vann og isbiter i glasset du skal bruke så det blir kaldt.
- Ha alle ingrediensene i en shaker og rør til drinken er kald.
- Sil cocktailen over i glasset.
- Som garnityr bruker du for eksempel et fruktskall som passer til ginen.
Likte du denne oppskriften på Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.