Dry Martini med Resept XVII Prophylactic Dry Gin

Dry Martini med Resept XVII Prophylactic Dry Gin

Dry Martini med Resept XVII Prophylactic Dry Gin er en bortimot perfekt Dry Martini. Resept XVII Prophylactic Dry Gin er en skikkelig cocktailgin, og her får den lov til å vise hva den er god for. Med både oliven og sitronskall har du en cocktail med en rund og deilig smak som varer lenge.

Dry Martini med Resept XVII Prophylactic Dry Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Dry Martini med Resept XVII Prophylactic Dry Gin er en bortimot perfekt Dry Martini. Her får ginen lov til å vise hva den er god for. (Oppskrift: Pål Bagge Skar)

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.