cocktailkurs med Alt om Gin

Bli med på cocktailkurs med Alt om Gin!

Gikk du glipp av kveldens cocktailkurs med Alt om Gin? Sammen med Det Norske Brenneri og bartender Pål Bagge Skar arrangerte vi et live cocktailkurs 8. Desember. Her kan du se opptaket.

Link til opptak: https://www.facebook.com/altomgin/videos/456208242591830

Is ble levert av DesignIce of Norway.

Hva-passer-til-Harahorn-Gin
Harahorn Gin (Bilde: Produsenten)

Har du lyst til å lære å lage gode ginbaserte drinker? Har du lyst til å bli mer kjent med gin fra Det Norske Brenneri? Da er dette noe for deg. Meld deg på ved hjelp av linken nederst i denne artikkelen.

Resept XVII Prophylactic Dry Gin
Resept XVII Prophylactic Dry Gin. (Bilde: Produsenten)

I løpet av en drøy halvtime lærer du å lage gode drinker med Harahorn Gin, Lyng Norwegian Botanical Gin, Harahorn Fatlagret Gin, og Resept XVII Prophylactic Dry Gin.

Lyng Norwegian Botanical Gin
Lyng Norwegian Botanical Gin. (Bilde: Produsenten)

Bartenderen er ingen ringere enn Pål Bagge Skar, kjent fra både baren Pauls Boutique, og ikke minst programmet Første Date på TV Norge og Discovery+.

cocktailkurs med Alt om Gin
Lær å lage gode drinker med Harahorn og andre gin fra Det Norske Brenneri. (Bilde: Det Norske Brenneri)

Praktisk informasjon om cocktailkurs med Alt om Gin

Hvor: Facebook
Når: Onsdag 8 desember kl 20:00

Pris: Gratis
Påmelding: https://www.facebook.com/events/968480347080238/

Alle oppskriftene er tilgjengelige etter kurset.

Harahorn fatlagret Gin
Harahorn Fatlagret Gin. (Bilde: produsenten)

Det er mulighet til å sende inn spørsmål under hele sendingen. Disse vil besvares fortløpende.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.