Dry Martini med Brennevinsgrova London Dry Gin

Dry Martini med Brennevinsgrova London Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Dry Martini med Brennevinsgrova London Dry Gin er ganske annerledes, og vi har derfor også valgt jordbær som garnityr.

Brennevinsgrova London Dry Gin smaker rett og slett av bær, nemlig jordbær og bringebær. Så en Dry Martini med denne gjør det helt perfekt med frisk jordbær som garnityr.

Dry Martini med Brennevinsgrova Navy Strength Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Gjør klar bæren du skal pynte med, enten det er en halv eller en skive.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Legg bæren opp i glasset, bruk gjerne en pinsett for å legge den forsiktig i.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.