Dry Martini med Brennevinsgrova London Dry Gin er ganske annerledes, og vi har derfor også valgt jordbær som garnityr.
Brennevinsgrova London Dry Gin smaker rett og slett av bær, nemlig jordbær og bringebær. Så en Dry Martini med denne gjør det helt perfekt med frisk jordbær som garnityr.
Dry Martini med Brennevinsgrova London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Brennevinsgrova London Dry Gin
- 0,33 cl Noilly Prat Original Dry Vermouth
- 1/2 Jordbær
Dette trenger du
Pynt med
- 1/2 Jordbær eller en skive av jordbær
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Gjør klar bæren du skal pynte med, enten det er en halv eller en skive.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Legg bæren opp i glasset, bruk gjerne en pinsett for å legge den forsiktig i.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1