Gin-Tonic med Cape Town Classic Dry Gin er en litt mild og forsiktig Gin og Tonic. Det har seg slik at Cape Town Classic Dry Gin er veldig god, men kan la seg overkjøre av for mye tonic eller garnityr. I slike tilfeller er Fever-Tree Premium Indian Tonic Water perfekt. Den tilfører kinin, og åpner opp ginen, men dominerer ikke. Agurk og sitronskall er perfekt garnityr til denne kombinasjonen.
Gin-Tonic med Cape Town Classic Dry Gin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Skrell av ca 5cm sitronskall
- Vri sitronskallet over drinken for å få ut oljene før du setter skallet ned i drinken sammen med en skive agurk.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.