Dry Martini med Beccaris Dry Gin Boglietto og Helvus Vermouth Bianco

Dry Martini med Beccaris Dry Gin Boglietto

Del med andre ginteresserte:

Dry Martini med Beccaris Dry Gin Boglietto er laget med en vermut fra samme produsent. De passer derfor utrolig godt sammen.

Her får du en riktig tørr Dry Martini som ikke smaker så tørt, for dette er en søtlig vermut. Denne gang laget i en søndags-størrelse i et bittelite martiniglass. Oppskriften under gir deg en standard størrelse drink, halver om du liker minivarianten. Du kan lese mer om Beccaris sin Helvus Vermouth Bianco her.

Dry Martini med Beccaris Dry Gin Boglietto

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner røreglasset er helt kaldt og dugger.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Dry Martini med Beccaris Dry Gin Boglietto er laget med en vermut fra samme produsent, og de passer derfor utrolig godt sammen.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.