Dry Martini med Beccaris Dry Gin Boglietto er laget med en vermut fra samme produsent. De passer derfor utrolig godt sammen.
Her får du en riktig tørr Dry Martini som ikke smaker så tørt, for dette er en søtlig vermut. Denne gang laget i en søndags-størrelse i et bittelite martiniglass. Oppskriften under gir deg en standard størrelse drink, halver om du liker minivarianten. Du kan lese mer om Beccaris sin Helvus Vermouth Bianco her.
Dry Martini med Beccaris Dry Gin Boglietto
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner røreglasset er helt kaldt og dugger.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.