Bobbys Dry Gin med ingefærøl

Bobbys Dry Gin med ingefærøl

Bobbys Dry Gin med ingefærøl er så langt den eneste kombinasjonen av gin og ingefærøl jeg har funnet hvor appelsinskall er det perfekte garnityret. Fever-Tree Premium Ginger Beer passer perfekt her. Det smaker mye ingefær, og har en balansert sødme.

Bobbys Dry Gin med ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær av to appelsinskall av av appelsinen og stikk disse i glasset
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ginger ale
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Bobbys Dry Gin med ingefærøl er den eneste kombinasjonen av gin og ingefærøl jeg har funnet hvor appelsinskall er det perfekte garnityret.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.