Negroni med Beefeater 24

Negroni med Beefeater 24

Negroni med Beefeater 24, blir en god og rund Negroni. Her har vi valgt å bruke Cinzano Rosso og Carpano Botanical Bitter fordi jeg liker en mildere bitterhet enn det den klassiske Campari bitteren gir.

I tillegg la jeg til orange bitters, bare noe dråper for å vri smaken i en retning jeg liker. Med et par skiver dehydrert blodappelsin er kvelden sikret. En koselig stund med en god bok, og en god drink.

Negroni med Beefeater 24
Negroni med Beefeater 24 Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Negroni med Beefeater 24

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og vitter og evt bitters dråper
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med et par skiver dehydrert appelsin.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.