Angelo Azzurro med Elsker London Dry Gin er en drink som er enkel å lage, som smaker godt og som ser kul ut. Blandingsforholdet kan justeres etter hva slags gin som brukes.
Angelo Azzurro er en drink som ble populær i Italia på 1990-tallet. Navnet betyr Blå engel. Om man ønsker kan den serveres med tonic eller soda i et longdrink-glass. Siden en av ingrediensene er appelsinlikør kan man gjerne bruke appelsinskall som garnityr.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Til hjemmebaren skal der selvfølgelig også være et målebeger så drinken blir helt perfekt.
Passersil med dobbelnett. Diameter 20 cm. Rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskin.
Angelo Azzurro med Elsker London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Elsker London Dry Gin
- 2 cl Giffard Triple Sec
- 1 cl Bols Blue Curacao
- Sitronskall
Dette trenger du
Slik går du frem
- Ha vann og isbiter i glasset du skal bruke så det blir kaldt.
- Ha alle ingrediensene i en shaker og rør til drinken er kald.
- Sil cocktailen over i glasset.
- Som garnityr bruker du sitronskall eller appelsinskall, alt etter hva som passer til ginen.
Likte du denne oppskriften på Angelo Azzurro med Elsker London Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.