Gin og Tonic med Rammstein Pink Gin rosa oppskrifter

10 Oppskrifter med 10 forskjellige rosa gin

Del med andre ginteresserte:

Her har vi samlet 10 forskjellige oppskrifter med rosa gin. Vi har lagt vekt på å velge ut oppskrifter fra 10 forskjellige pink gin. Dette for å kunne gi deg mest mulig inspirasjon.

Bivrost Gin

Bivrost Pink Gin inneholder bær og urter høstet i Nord-Norge, og er en slags Nordlandsk tolkning av rosagin. Her har du bær, urter, sitrus og krydder i en flott harmoni.

Bringerbær-GT med Bivrost Pink Gin
Bringerbær-GT med Bivrost Pink Gin er en frisk og god Gin og Tonic som får deg til å tenke på sommeren. Her finner du bær i fleng.
Les mer…

Brennevinsgrova Strawberry Pink Gin

Brennevinsgrova Strawberry Pink Gin er en morsom rosagin. Den er stappfull av både tradisjonelle og utradisjonelle gin-ingredienser, mange av de er veldig kortreiste.

Norsk Gin-Basil Smash med hint av Jordbær
Norsk Gin-Basil Smash med hint av Jordbær ble akkurat så god som vi trodde. Jordbærsmaken i ginen skinner igjennom og gir flott balanse.
Les mer…

Herbarium Dry Pink Gin

Herbarium Dry Pink Gin er gin nummer to fra Berentsens i Egersund. Også denne gangen har de plukket det de finner rundt seg. Resultatet er en litt annerledes rosagin som er lett å like.

Gin og Tonic med Herbarium Dry Pink Gin
Her er en Gin og Tonic med Herbarium Dry Pink Gin som er litt utenom det vanlige. Schweppes Tonic & Pink Pepper og litt sitronskall er fantastisk godt til denne ginen.
Les mer…
Gin og Tonic med Herbarium Dry Pink Gin

Kimerud Collectors Pink Gin

Kimerud Collector’s Pink Gin har et tydelig preg av bringebær – og er kanskje den søteste av norske pink gin på markedet. Den har et genuint bringebærpreg og ikke hint av e-stoffer og fargerikt smågodt slik mange søte pink gins kan ha.

Kimerud Pink Gin med Rose Lemonade
Kimerud Pink Gin med Rose Lemonade er et godt alternativ til en Champagnecocktail. Den blir ikke for søt, og er nydelig med bringebær til.
Les mer…

Rammstein Pink Gin

Rammstein Pink Gin er en pink gin litt utenom det vanlige. I tillegg til jordbær har man brukt sjasmin. Resultatet er en pink gin som er søt, men ikke for søt – og med en litt «bredere» smaksprofil.

Gin og Tonic med Rammstein Pink Gin
En Gin og Tonic med Rammstein Pink Gin kan du lage i mange varianter. Denne ginen har mye smak, så her kan du virkelig leke deg.
Les mer…

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Elsker Dry Pink Gin

Elsker Dry Pink Gin er en gin med middels fylde og fokusert preg av einer, urter, sitrus og røde bær. Det er verdt å merke seg at Elsker Dry Pink Gin er både sukker- og glutenfri. Bærene den er fremstilt med kommer fra norsk utmark.

Rosa Dry Martini med Elsker Dry Pink Gin
Rosa Martini med Elsker Dry Pink Gin er annerledes enn det meste du har smakt, friskt og rund og krydret – en romantisk Martini faktisk.
Les mer…

Gibson’s Pink Premium Gin

Gibson’s Pink Premium Gin er en rosa gin med tydelig duft og smak av jordbær, roseblader og klassiske gin-krydder. Den er ikke tilsatt sukker, men har likevel en rund sødme.

Gin og Tonic med Gibson’s Pink Premium Gin
Gin og Tonic med Gibson's Pink Premium Gin er den ultimate sommer GT'en hvis du er glad i jordbær. Her får du ekte jordbærsmak.
Les mer…

Attåt Pink Gin

Attåt Pink Gin er laget med friske bringebær, og det virker som den ikke er tilsatt ekstra sukker. Den har en rund smak av bær og krydder.

Hyggestund med Attåt Pink Gin
Prøver du Attåt Pink Gin bar, så blir det ikke siste gangen. Dette er en skikkelig hyggestund. Nydelig fylde, god og rund smak.
Les mer…

Hernö Pink BTL Gin

Hernö Pink BTL Gin er en Pink Gin som også er en London Dry Gin. Det er en god Pink Gin som hverken er søt eller rosa. Det er en «no-bullshit» gin.

Gin og Tonic med Hernö Pink BTL
Gin og Tonic med Hernö Pink BTL er en deilig og forfriskende GT med masse duft og smak. Her får du både sødme og frisk smak i perfekt harmoni.
Les mer…

Harahorn Pink Gin

Harahorn Pink Gin er en pink gin som både er pink og gin på en gang. Det vil si at den smaker både bringebær, sitrus, urter og einebær, samt mye annet godt som man forbinder med gin. Den har også en lett sødme.

Pink Gimlet med Harahorn Pink Gin
Pink Gimlet med Harahorn Pink Gin er frisk og søt og en smaksopplevelse for ganen. Balanser smaken så du selv liker den med mengden limejuice.
Les mer…

For flere oppskrifter, sjekk ut alle våre rosa gin.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.