Elin Premium Distilled Gin

Hva passer til Elin Premium Distilled Gin

Svenske Elin Premium Distilled Gin ble lansert i 2022. Dette er en gin som domineres av einer, sitrus, kvann og rosepepper. Det som skiller den fra erkeklassiske gin er innslaget av rosepepper.

Denne finnes på 99% av alle Systembolag og prisen var, da denne artikkelen ble publisert, kun 299,- svenske kroner for 0,7 liter. Dette er med andre ord en godt priset gin som er klassisk, men allikevel litt annerledes. Den fungerer med en mengde forskjellige garnityr i en Gin og Tonic.

Duft- og smaksnotater

Duften domineres av einer og sitrus. Det er også et forsiktig hint av rosepepper. I munnen kjenner man først einer og sitrus. Her finner også det samme forsiktige hintet av rosepepper. Ettersmaken er lun og krydret. Her kommer kvann og pepper frem. Munnfølelsen er bløt og god.

Oppskrifter med Elin Premium Distilled Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.