Ekobryggeriet Gin

Hva passer til Ekobryggeriet Gin

Ekobryggeriet Gin kommer fra den svenske produsenten bak serien med Nordic Tonic. Dette er en klassisk gin som er fornuftig priset. Den kommer på en 0,7 liter PET flaske med svensk pant. Den er tilgjengelig på de fleste av Systembolagets utsalg.

Dette er en gin som utelukkende er laget på økologiske ingredienser. Den kombinerer de klassiske gin ingrediensene einer, koriander, kvann og sitrus på en utmerket måte. Her får du mye for pengene.

Duft- og smaksnotater

Duften er klassisk. Her finner du einer, koriander, sitrus og kvann. Smaken er som forventet. Her kjenner du einer og sitrus etterfulgt av kvann og koriander. De to siste er også med i ettersmaken, som avsluttes med et krydderpreg.

Mer informasjon

Produsent

Oppskrifter med Ekobryggeriet Gin

Produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.