Harahorn Orange Dry Gin er tilbake – Påsken er reddet

Harahorn Orange Dry Gin er tilbake – Påsken er reddet

Del med andre ginteresserte:

Harahorn Orange Dry Gin er tilbake på Vinmonopolet! Det er i grunnen ikke så rart. I 2022 forsvant 2022 flasker som dugg for solen.

I år er det laget 4235 flasker, men selv om opplaget er mer enn doblet blir den dessverre ikke lettere å få tak i dette året. Harahorn-ginene har nemlig blitt utrolig populære også utenlands og de stikker av med en del av flaskene. Derfor er det ikke en dårlig ide å være kjapp på (hare)labben for å få tak i denne.

Fra god til enda bedre

Det er akkurat den samme oppskriften på denne, som på den som ble sluppet i fjor. Allikevel er det en liten forskjell når man smaker de ved siden av hverandre. Årets utgave synes å ha et mer integrert smaksbilde. Det var Per Magnus Haig som gjorde meg oppmerksom på dette. Smaken er liksom dypere, og litt mer kompleks.

Den perfekte påskegin

Harahorn Orange Dry Gin inneholder, som navnet sier, appelsin. Den inneholder også lime, appelsin, blåbær, og en hel del spennende urter. Resultatet er en kompleks gin som passer perfekt i påsken. Både som en Gin og Tonic i solveggen eller i en Negroni foran peisen på kvelden. Her kan du lese mer om Harahorn Orange Dry Gin.

Harahorn Orange Dry Gin er tilgjengelig i en rekke Vinmonopolutsalg. Ettersom den ligger i Tilleggsutvalget, kan den ikke bestilles på nett.

Oppskrifter med Harahorn Orange Dry Gin

Her finner du oppskrifter. Følg med. Flere er på vei.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
2
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.