Martini Rosato et en lett og fruktig vermut med innslag av røde bær og varme krydder. Den egner seg spesielt godt til litt lettere gin og gin som fungerer med røde bær.
Denne er laget på en blanding av rødvin og hvitvin som er infusert med eksotiske botaniske ingredienser som for eksempel nellik fra Madagaskar og kanel fra Sri Lanka. Her får du florale noter og myke krydder som blandes i en mild sødme. Nydelig i cocktails eller som et lav-alkohol alternativ i solveggen. Nydelig i Gin & It og Negroni med bringebær (!). Produsenten anbefaler Martini Rosato servert med Prosecco og soda, med stironskive og bringebær som garnityr.
Duft- og smaksnotater
Her kjenner man duften av jordbær og tranebær. Det er en forsiktig floralitet blandet med nellik, kanel og anis. Smaken er bittersøt og fruktig, med innslag av malurt, jordbær og bringebær. I ettersmaken kommer kanel, nellik og muskat frem.
Martini Rosato
Beskrivelse
Kjente ingredienser
- Malurt
- Røde bær
- Tranebær
- Jordbær
- Sitrus
- Muskatt
- Kanel
- Nellik
Duft
- Malurt
- Jordbær
- Tranebær
- Kanel
- Anis
- Fruktig
Smak
- Bittersøt
- Fryktig
- Malurt
- Jordbær
- Muskat
Ettersmak
- Kanel
- Nellik
- Muskatt
Mer informasjon
Oppskrifter med Martini Rosato
Produkter fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.