Vesper med The Botanist Gin er en bløt, rund og deilig utgave av denne for mange ukjente gincocktailen. Navnet har den fått etter Vesper Lynd, i James Bond Casino Royale fra 1953.
Dette er min egen variasjon over oppskriften. I motsetning til slik det gjøres i filmen, så velger jeg å røre denne drinken. Her kan du lese mer om risting eller røring av cocktails.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Et perfekt barsett fra Dorre som gjør det enkelt for deg å blande deilige drinker til både deg selv og dine gjester. Her er alt som trengs for en jevn bruk, med drikkemåleren som måler effektivt ingredienser og med silen tar du opp ting som ikke hører hjemme i glasset. Elegant, jevn og effektiv!
Vesper med The Botanist Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin, vodka og Lillet Blanc. Hell dette i røreglasset.
- Rør i til du kjenner innholdet i shakeren er skikkelig kaldt.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 2-3 cm sitronskall. Gjør gjerne dette over glasset slik at oljene spruter over cocktailen. Dersom du ønsker mer sitronsmak kan du legg sitronskallet i glasset.
Likte du denne oppskriften på Vesper med The Botanist Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.