Varm Sloe Gin med appelsin- og eplejuice er smaksrik og varmende gincocktail som passer perfekt foran peisen etter en tur.
Denne oppskriften er til 4 glass. Dersom det er slik at du digger helt andre julekrydder – så bruker du jo bare noen av de i stedet – eller i tillegg.
Varm Sloe Gin med appelsin- og eplejuice
Beskrivelse
Ingredienser
- 12 cl Monkey 47 Swarzewald Sloe Gin
- 3 dl Eplejuice
- 1 dl Appelsinjuice
- 4 Stjerneanis
- 4 Kanelstang
- 5 Appelsinskive
- Tranebær
- Kardemomme
- Nellik
Dette trenger du
- Monkey 47 Swarzewald Sloe Gin
- Eplejuice
- Appelsinjuice
- Stjerneanis
- Kanelstang
- Appelsin
- Tranebær
- Kardemomme
- Nellik
- 4 Vinglass
- Kjele
- Kniv
- Skjærefjel
Slik går du frem
- La juicen trekke på svak varme sammen med 2 nellikspiker, 4 kardemommepods, og 1 appelsinskive i ca 20 minutter.
- Ha i 3cl sloe gin i hvert av glassene og fyll opp med ca 1 dl av den varme væsken. Rør sammen med en kanelstang. Stikk en appelsinskive ned i glasset. Pynt med en stjerneanis og eventuelt noen tranebær.
Dette er til 4 glass.
1