Varm Sloe Gin med eplejuice er best hvis den lages med en ikke alt for søt sloe gin. Eplejuice er som regel ganske søtt i seg selv, så her kan det være helt greit å dempe sødmen litt.
Har du andre julekrydder du elsker er det ingenting i veien for å bruke litt av de også i denne.
Varm Sloe Gin med eplejuice
Beskrivelse
Ingredienser
- 12 cl City of London Sloe Gin
- 4 dl Eplejuice
- 4 Tranebær
- 4 Kanelstang
- Kardemomme
Dette trenger du
- City of London Sloe Gin
- Eplejuice
- Kanelstang
- Tranebær
- Kardemomme
- 4 Vinglass
- Kjele
- Måleglass
- Decilitermål
Slik går du frem
- La juicen trekke på svak varme sammen med 4 kardemommepods i ca 20 minutter.
- Ha i 3cl sloe gin i hvert av glassene og fyll opp med ca 1 dl av den varme væsken. Rør sammen med en kanelstang. Pynt med tranebær og kardemommepods.
Dette er til 4 glass.
1