Clover Club med jordbær og Bareksten Gin

Strawberry Clover Club med Barkesten Gin

Del med andre ginteresserte:

Clover Club med jordbær er en vri på en klassisk gincocktail. Vanligvis lages Clover Club med bringebærsirup. Her får du en variant med jordbærlikør og Bareksten Botanical Gin.

Clover Club med jordbær passer deg som liker litt søte ting, og ginnen du velger vil spille en stor rolle også. Justerer du litt opp eller ned på sitron eller sukkerlake styrer du sødme og syrlighet dit du vil.

Eggehvitten gjør at du får en mer «frothy» følelse og det ser unektelig stilig ut også. Jeg hadde ingen jordbær her i dag, men det kunne nok gjøre seg som pynt eller i en liten skål ved siden av.

Clover Club med jordbærlikør

Nøkkelord: Clover Club

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Sil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

2 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.