Gin og Tonic med Pink Pepper Gin

Gin og Tonic med Pink Pepper Gin

Gin og Tonic med Pink Pepper Gin er spennende og kan være så smaksrik du vil. Dette er en variant med mye smak.

Her har vi valgt å gå helt ut – Pink Pepper Gin og Pink Pepper Tonic. Det ble nesten litt overkill. Litt sitronskall ga en fin avrunding.

Gin og Tonic med Pink Pepper Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Gin og Tonic med Pink Pepper Gin er spennende og kan være så smaksrik du vil. Blir det for mye pepper kan dette rundes av med sitronskall.
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.