Denne oppskriften på Gin og Tonic med Cape Fynbos Gin skriker sommer. Her får du den florale Cape Fynbos Gin sammen med jordbær, basilikum og agurk. Nytes best i solveggen!
Sommerlig Gin og Tonic med Cape Fynbos Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Cape Fynbos Gin
- 8 cl Double Dutch Indian Tonic Water
- Dehydrert jordbær
- Agurk
- Basilikum
Dette trenger du
- Cape Fynbos Gin
- Double Dutch Indian Tonic Water
- Målebeger
- Ostehøvel
- Copa glass
- Agurk
- Basilikum
- Isbiter
- Dehydrert jordbær
Pynt med
- Agurk
- Basilikum
- Dehydrert jordbær
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Skjær en ca 5cm lang skive av agurk og legg denne i glasset sammen med 4-5 skiver dehydrert jordbær.
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg noen friske basilikumblader på toppen av isen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1