Sommerlig Gin og Tonic med Cape Fynbos Gin

Sommerlig Gin og Tonic med Cape Fynbos Gin

Denne oppskriften på Gin og Tonic med Cape Fynbos Gin skriker sommer. Her får du den florale Cape Fynbos Gin sammen med jordbær, basilikum og agurk. Nytes best i solveggen!

Sommerlig Gin og Tonic med Cape Fynbos Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Skjær en ca 5cm lang skive av agurk og legg denne i glasset sammen med 4-5 skiver dehydrert jordbær.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg noen friske basilikumblader på toppen av isen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.