I Norsk Clover Club har vi skiftet ut den klassiske bringebærlikøren som vanligvis benyttes, og erstattet den med Kimerud Raspberry Elixir.
Bareksten Botanical Gin er jo alltid godt, og klaffer også veldig godt her. Fremgangsmåte og komplett ingrediensliste finner du under. Dette er en kombinasjon vi absolutt anbefaler å prøve. Vi synes det er veldig gøy at vi fant et norsk alternativ til denne cocktailen.
Norsk Clover Club med Bareksten Gin og Kimerud Raspberry Elixir
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl Bareksten Botanical Gin
- 3 cl Kimerud Raspberry Elixir
- 2 cl Sukkerlake
- 1,5 cl Sitronsaft
- 1 Eggehvite
Dette trenger du
- Bareksten Botanical Gin
- Kimerud Raspberry Elixir
- Sukkerlake
- Sitron
- Egg Egget bør være lunkent, ellers blir ikke eggehviten stiv
- Cocktailglass
- Målebeger
- Isbiter
Slik går du frem
- Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene unntagen isen i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
- Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
- Dobbeltsil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.