Norsk Clover Club

Norsk Clover Club

Del med andre ginteresserte:

I Norsk Clover Club har vi skiftet ut den klassiske bringebærlikøren som vanligvis benyttes, og erstattet den med Kimerud Raspberry Elixir.

Bareksten Botanical Gin er jo alltid godt, og klaffer også veldig godt her. Fremgangsmåte og komplett ingrediensliste finner du under. Dette er en kombinasjon vi absolutt anbefaler å prøve. Vi synes det er veldig gøy at vi fant et norsk alternativ til denne cocktailen.

Norsk Clover Club med Bareksten Gin og Kimerud Raspberry Elixir

Nøkkelord: Clover Club

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene unntagen isen i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Dobbeltsil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 10 minutes
Total tid: 15 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.