Kimerud Wild Grade Gin med ingefærøl

Kimerud Wild Grade Gin med ingefærøl

Kimerud Wild Grade Gin med ingefærøl er friskt og godt og en skikkelig oppkvikker. Her får du både ingefær, chili og masse appelsin.

Vi har valgt å bruke både skall av frisk appelsin og en skive dehydrert appelsin. Med dette får du hele bredden i smakene. Bareksten Premium Quality Ginger Beer er helt nytt på markedet, og er et friskt og kraftig ingefærøl som Kimerud Wild Grade Gin fint hamler opp med.

Du kan lese mer om lanseringen av Barekstens mixere her.

Kimerud Wild Grade Gin med ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær av en strimmel appelsinskall av appelsinen og stikk denne i glasset
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Pynt med en skive dehydrert appelsin
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ginger ale
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.