Himmel Gin med Eplemost er like enkelt som det er godt. Her har vi brukt Berentsens Eplemost med ingefær, men vanlig eplemost fungerer også. Da kan du bruke ingefær som garnityr i tillegg til eple og kanel.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Vakkert Highball Glass fra Orrefors. De dype kuttene i krystallglasset gir glitrende refleksjoner og er en signatur for hele serien Sofiero. Samlingen ble designet av Gunnar Cyrén i 1961, og dette Highball-glasset er en moderne tolkning av seriens tidligere tidløse glass og vaser. Krystall. Kapasitet: 41cl. Høyde: 15cm.
Himmel Gin med Eplemost
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Himmel Gin
- 8 cl Eplemost med kullsyre
- Kanelstang
- Eplebåt
Dette trenger du
- Himmel Gin
- Eplemost med kullsyre
- Målebeger
- Longdrink glass
- Kanelstang
- Eple
- Kniv
- Skjærefjel
- Isbiter
Pynt med
- Kanelstang
- Eplebåt
Slik går du frem
- Skjær en pen eplebåt
- Fyll glasset med is
- Mål opp gin og eplemost. Hell dette i glasset
- Stikk en kanelstang ned i glasset sammen med eplebåten
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden eplemost og garnityr
Likte du denne oppskriften på Himmel Gin med Eplemost? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.