Havn Marseille Gin med eplemost og kanel handler om smaker som kommer sammen på en slik måte at resultatet er større enn summen av de individuelle ingrediensene. Koriander, nellik, og krydder fra ginen blander seg med sødmen fra eplemosten. Kanel passer bra, både til eplemosten og til Havn Marseille Gin.
Resultatet er en enkel og god drink som er enkel å lage.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Målebeger fra Bredemeijer 2cl-4cl
Se mer *
125,00
Til hjemmebaren skal der selvfølgelig også være et målebeger så drinken blir helt perfekt.
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Havn Marseille Gin med eplemost og kanel
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Havn Marseille Gin
- 10 cl Eplemost med kullsyre
- Kanelstang
Dette trenger du
- Havn Marseille Gin
- Eplemost med kullsyre
- Målebeger
- Longdrink glass
- Kanelstang
- Isbiter
Pynt med
Slik går du frem
- Mål opp gin og eplemost. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Stikk en kanelstang ned i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden eplemost og garnityr
Havn Marseille Gin med eplemost og kanel handler om smaker som kommer sammen slik at resultatet er større enn summen av ingrediensene.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.
1