Havn Marseille Gin med eplemost og kanel

Havn Marseille Gin med eplemost og kanel

Havn Marseille Gin med eplemost og kanel handler om smaker som kommer sammen på en slik måte at resultatet er større enn summen av de individuelle ingrediensene. Koriander, nellik, og krydder fra ginen blander seg med sødmen fra eplemosten. Kanel passer bra, både til eplemosten og til Havn Marseille Gin.

Resultatet er en enkel og god drink som er enkel å lage.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Målebeger fra Bredemeijer 2cl-4cl
125,00

Til hjemmebaren skal der selvfølgelig også være et målebeger så drinken blir helt perfekt.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Havn Marseille Gin med eplemost og kanel

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

Slik går du frem

  • Mål opp gin og eplemost. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Stikk en kanelstang ned i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden eplemost og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Havn Marseille Gin med eplemost og kanel handler om smaker som kommer sammen slik at resultatet er større enn summen av ingrediensene.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.