Hanky Panky med Beefeater Gin er en spennende cocktail med gin, vermut og en liten mengde bitternoter. En drink du nipper til og nyter.
Historien om denne går helt tilbake til American Bar på The Savoy Hotel, og Ada Coleman på tidlig 1900-tallet. Oppskriften her er inspirert av en versjon i Charles H. Baker Jr. sin cocktailbok fra 1939.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Hanky Panky med Beefeater Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl Beefeater London Dry Gin
- 3 cl Martini Rosso
- 3 ml Amaro di Angostura OBS: Millititer, ikke centiliter.
- Appelsinskall
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett glasset til kjøling ved å fylle det med isbiter og vann
- Vask frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell ca 5cm med skall
- Ha noen isbiter i et røreglass
- Tilsett gin, vermut, og Amaro di Angostura
- Rør i ca 20 sekunder eller til cocktailen er kald
- Sil over i cocktailglass
- Pynt med appelsinskall
Likte du denne oppskriften på Hanky Panky med Beefeater Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.