Granskudd-GT med The Botanist Gin

Granskudd-GT med The Botanist Gin

Granskudd-GT med The Botanist Gin ble en frisk og nydelig opplevelse. Det er supergøy å knekke av et skudd på treet i hagen og lage en kjempegod Gin og Tonic.

Smaken er deilig mild sitrus på et bakteppe av krydder. Fever-Tree Premium Indian Tonic Water passer perfekt til denne kombinasjonen.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Granskudd-GT med The Botanist Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Ta 3-4 granskudd og legg pent i glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald.
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Granskudd-GT med The Botanist Gin ble en frisk og nydelig opplevelse. Det er supergøy å knekke av skudd på treet i hagen og lage en kjempegod GT.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.