Gin Tonic med Stockholms Brenneri Dry Gin

Gin Tonic med Stockholms Brenneri Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin Tonic med Stockholms Brenneri Dry Gin og en nøytral tonic som Fever-Tree Indian Tonic er faktisk helt strålende. Her har vi pyntet med sitronskall og rosmarin for å plukke opp mer av de nydelige smakene i ginen. Enkelt og godt!

Gin Tonic med Stockholms Brenneri Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten og urtene du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Stikk en kvast av urten ned mellom isbitene, eller legg den på toppen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.