Gin-Tonic med Kimerud Wild Grade Gin

Gin-Tonic med Kimerud Wild Grade Gin

Gin-Tonic med Kimerud Wild Grade Gin med dehydrert appelsin gir forunderlig stor forskjell i smak i forhold til friskt appelsinskall.

Her også med Tundra Tonic Water Original som er utrolig god og passer veldig godt sammen med Kimerud Wild Grade Gin.

Gin-Tonic med Kimerud Wild Grade Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i en skive dehydrert appelsin.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.