Denne utgaven av en Gin og Tonic med Walcher Sunkissed Gin har alle de elementene som bidrar til å forsterke smakene i ginen. Fever-Tree Mediterranean Tonic Water og sitronskall er de perfekte følgesvenner til denne ginen. Skål, og god sommer!
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Her får du både en sitrusskreller og en zester, til prisen for én. Softgrip håntak. Blad i rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskmaskin.
Til hjemmebaren skal der selvfølgelig også være et målebeger så drinken blir helt perfekt.
Glassene er laget av finkrystall og er en perfekt gave til noen som elsker G&T. Kommer i en flott eske med spennende oppskrifter på fire ulike typer Gin & Tonic.
Gin og Tonic med Walcher Sunkissed Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Skrell av en veldig liten med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Walcher Sunkissed Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.