Det spesielle med å lage en Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten London Dry Gin er at du må være forsiktig med garnityret. Kanskje velger du bort garnityret.
Tanqueray No. Ten London Dry Gin er så fantastisk at jeg av og til drikker denne uten annet tilbehør enn isbiter. I denne Gin og Tonic varianten har vi brukt en liten stripe med grapefruktskall og Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Skål!
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Laget i rustfritt stål. Ergonomisk håndtak som passer godt i hånden. Tåler oppvaskmaskmaskin. Lengde: 17 cm
Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Fyll glasset med isbiter
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Bruk en zester til å skjære en liten bit grapefruktskall som du stikker ned i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten London Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.