Dette er vår lille vri på produsentens anbefaling av Gin og Tonic med Marshall London Dry Gin. Her har vi byttet ut rosmarin med basilikum.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Allkniv av rustfritt stål med svart skaft av nylon, bladlengde 10 cm. Denne er perfekt til skjæring av sitrusfrukter og annet garnityr.
Victorinx Standard-serie er en serie kniver og kjøkkenredskap av god hverdagskvalitet med høykvalitative knivblad av rustfritt stål som er skarpe og lette å slipe. Ergonomiske håndtak med nylonskaft av optimal kvalitet gir en god ig prisgunstig hverdagskniv. Tåler oppvaskmaskmaskin.
Gin og Tonic med Marshall London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Marshall London Dry Gin
- 1,5 cl Rødvin
- 11 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- Skive av rosa grapefrukt
- Basilikum
Dette trenger du
Pynt med
- Skive av rosa grapefrukt
- Basilikum
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr.
- Fyll glasset med is
- Skjær en ca 4mm bred skive av grapefrukten
- Mål opp gin, rødvin og tonic. Hell dette i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Marshall London Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.