Gin og Tonic med Kiss Cold Gin

Gin og Tonic med Kiss Cold Gin

Gin og Tonic med Kiss Cold Gin en frisk Gin og Tonic og den anbefalte best serve fra produsenten. Her bestemmer du selv hvor mye syre du vil ha når du klemmer ut fra sitronbåten før du har den i din G&T.

Jeg brukte en sitronbåt jeg klemte ut saften i drinken, og la i en ny båt til pynt.

Gin og Tonic med Kiss Cold Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær 2 båter av sitronen.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
  • Klem juicen fra en båt opp i drinken.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i noen pepperkorn. Bruk evt pepperkvern eller knus bare et korn avhengig av hvor mye pepperpreg du ønsker.
  • Legg i en båt sitron til pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.