Gin og Tonic med Fjæra

Gin og Tonic med Fjæra Rose Gin

Gin og Tonic med Fjæra Rose Gin er gøy å lage, særlig nå som det har kommet norsk rabarbra tonic. Bruk rabarbra som garnityr også, det balanserer friskt og søtt godt.

The Headless Horseman rhubarb tonic water har en spennende smak, kanskje litt mer enn du tror før du smaker den. Den passer strålende til Fjæra Rose Gin, siden den allerede har rabarbra i. Mye av den smaken du kjenner i Fjæra er faktisk smaken av rabarbra-rot.

Gin og Tonic med Fjæra Rose Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, bruk gjerne ostehøvel eller potetskreller. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen flott dandert på toppen eller rundt som pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.